Διαμερίσματα Μαΐστρος στην Λευκάδα, στους Τσουκαλάδες

Καλωσήρθατε

To νεοαναγειρόμενο συγκρότημα μας βρίσκεται στην είσοδο του χωριού επί του επαρχιακού δρόμου Λευκάδας-Αγίου Νικήτα - Τσουκαλάδες.

Διαμονή

Το συγκρότημα αποτελείται από 3 πολυτελείς μεζονέτες δυναμικότητας 4 με 5 ατόμων και 3 δυάρια της ίδιας δυναμικότητας. Τα 3 διαμερίσματα είναι ισόγεια με άμεση πρόσβαση στην πίσω αυλή και τα άλλα 3 στον πρώτο όροφο με μπαλκόνια μπρος και πίσω για να απολαμβάνουν οι ένοικοι την δροσιά και το θαλασσινό καλοκαιρινό αεράκι του οροπεδίου των Τσουκαλάδων.

Προτείνεταιστο TripAdvisor

Υπηρεσίες

Ανακαλύψτε τις Υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Λευκάδα

Η Λευκάδα είναι το τέταρτο σε έκταση νησί του Ιονίου πελάγους. Βρίσκεται νότια της Κέρκυρας και πολύ κοντά στις ακτές της Αιτωλοακαρνανίας, με την οποία συνδέεται με γέφυρα κι έτσι οι επισκέπτες διέρχονται οδικώς. Το όνομα του νησιού σημαίνει «λευκό», χάρη στους άσπρους απότομους βράχους στο νότιο μέρος του.

Τσουκαλάδες

Ανηφορίζοντας από την πόλη της Λευκάδας προς τον Άγιο Νικήτα και αφήνοντας πίσω το μοναστήρι της Φανερωμένης με το πανέμορφο, καταπράσινο δάσος του και την εκπληκτική θέα, ο δρόμος οδηγεί στους Τσουκαλάδες. Οι Τσουκαλάδες είναι ένα παραδοσιακό χωριό, σε απόσταση μόλις 5 χλμ. από την πόλη της Λευκάδας.